Обединението на жените социалистки – Пловдив направи голямо дарение на

...
 Обединението на жените социалистки – Пловдив направи голямо дарение на
Коментари Харесай

Жените социалистки от Пловдив направиха голямо дарение за бедстващите карловски села

 Open photo

 

Обединението на дамите социалистки – Пловдив направи огромно подаяние на нуждаещите се поданици от бедстващите карловски села Богдан и Слатина. Хората получиха храна, вода, завивки, домашен уреди, препарати, които са от извънредно значение, защото са изгубили всичко.

" Много хора са съпричастни с бедстващите и в филантропичната самодейност се включиха десетки пловдивчани. Част от донорите са пенсионери, отделили от пенсиите си, членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия от всички региони, за което им благодаря, доста компании, наши персонални другари. Продуктите и движимостите бяха превозени с два микробуса, обезпечени от Илиан Шаханов “ – описа Минка Сърнешка, ръководител на ОЖС – Пловдив.

Акцията е проведена по предложение на дамите социалистки от Пловдив Минка Сърнешка, Десислава Йорданова, Екатерина Делинова, Татяна Бахчеванска, Светлана Алексиева, Антонина Славова, Агнеса Шопова. Към даренията се включват претендентите за народни представители на Българска социалистическа партия от Пловдив-град Кристиан Вигенин, Иван Петков, Георги Йорданов и Костадин Палазов, както и ръководителят на градския избирателен щаб Илия Гатев.

Предишната седмица е проведено посещаване на бедстващите хора в Каравелово, а в Трилистник с непринуден труд за разчистването на селото са се присъединили Минка Сърнешка, Георги Йорданов, Десислава Йорданова и Екатерина Делинова.

Дарителската акция на дамите социалистки продължава с набиране на трайни храни, постелъчно долни дрехи, хигиенични материали. Даренията могат да се носят непосредствено в централата на Българска социалистическа партия в Пловдив на ул. " Кръстьо Пастухов “ №16.

Пловдивските социалистки за следващ път провеждат благотворителна самодейност и вършат дарения. Предишната акция е за опустошената от наводняване през 2014 година Мизия, където още веднъж са изпратили един микробус с храна и вода.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР